Bioskop: Repertoar od 5. do 11. septembra

bioskop.andricgrad.com - 04. septembra 2014. 058.ba

ANDRIĆGRAD – Od 5. do 11. septembra posjetioci bioskopa „Dolly Bell“ u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove „Hrabri autić Plodi“, „Indijski začin na francuski način“ i „Rover“.

 

Hrabri autić Plodi (sinhronizovano) [19:00]

Film-Autic Plodi

IZVORNO IME: Ploddy the Police Car on the Case
REŽIJA: Jørgen Lerdam
ŽANR: Animirani, porodični, komedija
GODINA: 2014
TRAJANjE: 74 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Plodi je policijski auto, zadužen da čuva red u svom gradu. Sada će dobiti zadatak važniji od svih – da zaštiti novu atrakciju parka prirode, mamu orla rijetke vrste i njeno jaje. Stvari se komplikuju kada dvijjenifere šarmantne žene ukradu mamu orla, a u jednu od kradljivica se zaljubi policajac Ričard.

Ovo je već drugi film o avanturama hrabrog policijskog auta Plodija, Folksvagenove „bube“ koja rješava zamršene policijske slučajeve. Plodi je policajac kakvog svako želi da poznaje – zaštitnik slabijih, prijateljski raspoložen prema svima.

 

Indijski začin na francuski način [19:00]

Film-Iindijski zacin na francuski nacin

IZVORNO IME: The Hundred-Foot Journey
REŽIJA: Lasse Hallström
ULOGE: Helen Mirren, Charlotte Le Bon, Manish Dayal
ŽANR: Kulinarska komedija, drama
GODINA: 2014
TRAJANjE: 122 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Kada u Francusku doseli porodica iz Indije te otvori „zalogajnicu” nasuprot slavnog francuskog restorana koji vodi briljantna Madame Mallorey (Helen Mirren) doći će do prisilnog miješanja potpuno različitih kultura – ali i recepata i začina.

Indijski začin na francuski način snimljen je prema istoimenom bestselleru Richarda Moraisa, a u glavnoj se ulazi pojavljuje oscarovka Helen Miren!

OD PRODUCENATA STEVEN SPIELBERGA I OPRAH WINFREY

 

Rover [21:00]

Film-Rover

IZVORNO IME: The Rover
REŽIJA: David Michôd
ULOGE:Guy Pearce, Robert Pattinson, Scoot McNair…
ŽANR: Drama
GODINA: 2014
TRAJANjE: 103 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Deset godina je prošlo nakon totalnog sloma društva koje smo poznavali. Nakon što mu je, u australijskoj pustinji, ukradena poslednja imovina koju je čuvao – njegov auto – Erik je riješio da se totalno promjeni, kada su mu ukradena kola od strane opasne bande kriminalaca. Krenuo je da ih kazni! Rejnolds je domorodac, član bande, koji će mu pomoći. On je ostavljen u krvavom haosu, nakon poslednjeg bandinog zlodjela…

Film The Rover napeta je kriminalistička drama s odličnom glumačkom ekipom!

NAJVEĆI STRAH IZAZIVA ČOVJEK KOJI NEMA ŠTO IZGUBITI

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: