Izlet „Sačuvajmo prirodu“

10. septembra 2014. 058.ba

Turnir-fudbal Ziličina

ROGATICA – Turistička organizacija opštine Rogatica organizuje manifestaciju pod nazivom „Sačuvajmo Prirodu“ koja će se održati u subotu 13.09.2014. godine. Manifestacija je zamišljena tako da u njoj učestvuju planinari, biciklisti i članovi enduro kluba „Nomadi“.

Okupljanje je ispred kino sale u 10:00 časova. Staze kojima će se kretati planinari, biciklisti i vozači motora različite su, i naknadno će biti objavljene, ucrtane na karti. Krajnje odredište svih učenika biće izletište “Ziličina”, gdje je planirano druženje uz gitaru, sportske aktivnosti i zajednički ručak – vojnički pasulj koji će biti pripreman na licu mjesta.

Izletište taj dan neće prodavati piće i hranu, a ručak je obezbijeđen od organizatora za sve učesnike. Takođe, ljubitelji prirode mogu i u vlastitoj režiji ponijeti piće i hranu, po želji, uz obavezu da se ponašaju u skladu sa nazivom manifestacije: iza sebe da ostave sve uredno i čisto.

Pozivamo sve ljubitelje prirode iz Rogatice, gradova u okruženju i šire, da nam se pridruže u ovoj manifestaciji. Postoji namjera i da se ona organizuje svake godine.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: