Moto klub „Jahači magle“ obilježio treći rođendan

SRNA - Aleksandra Janković - 01. septembra 2014. 058.ba

Moto klub Jahaci magle

FOČA – Vožnjom dugom 250 kilometara od Foče, preko Kalinovika i Uloga, planinom Zelengorom do Tjentišta, članovi fočanskog Moto kluba „Jahači magle“ obilježili su tri godine postojanja.

Desetak „enduro“ motocikala i jedan četvorotočkaš „kvadro“, nakon cjelodnevne vožnje Zelengorom, zaustavili su se na odmaralištu Suha, gdje su ih sačekali ostali članovi kluba.

Jedan od bajkera Milan Rudinac kaže da su obišli i Kladopoljsko jezero kod Kalinovika, odakle su uz Neretvu i preko Čemerna stigli do odredišta.

Predsjednik Moto kluba „Jahači magle“ Miodrag Jojić kaže da je ponosan na sve članove i na njihove aktivnosti kojima, prije svega, promovišu turističke destinacije fočanskog kraja.

On ističe da su fočanski bajkeri disciplinovani i da vode računa o bezbjednosti. „Od 20 članova, za ove tri godine niko nije pao s motora, nije imao udes, niti je neko `zaradio` običnu prekršajnu prijavu, a kamoli krivičnu, što znači da radimo na edukaciji i obuzdavanju adrenalina naših članova i podmlatka“, rekao je Jojić.

Tanja Miletić kaže da su članovi moto kluba svestrani momci, ljubitelji vožnje ekstremnim stazama, ali da su prvenstveno odgovorni i sjajni ljudi.

Članovi ovog moto kluba do sada su učestvovali na velikom broju motorijada, izleta i vožnji po obližnjim planinama, ali su putovali i do Svete Gore, Italije i Hrvatske.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,