Naučni skup „Ekonomija i kriza“ 12. septembra u Andrićgradu

andricgrad.com - 10. septembra 2014. 058.ba

Ekonomija i kriza-Andricgrad

ANDRIĆGRAD – Univerzitet u Istočnom Sarajevu i Ekonomski fakultet Pale 12. i 13. septembra u Andrićgradu organizuju naučni skup „Ekonomija i kriza – treba li nam novi odgovor“.

Skup će svečano biti otvoren 12. septembra u 10 časova kada će se učesnicima i gostima obratiti vršilac dužnosti rektora UIS-a prof. dr Radoslav Grujić, predsjednik Naučnog odbora prof. dr Spasoje Tuševljak i uvodničari u sesije.

Radni dio skupa, u kojem će učestvovati referentni naučnici iz oblasti društvenih nauka sa prostora bivše Jugoslavije, organizovan je u tri sesije: Dogme u krizi, Politike u krizi, Preduzeće i kriza.

Naučni skup „Ekonomija kriza“ prvobitno je trebao biti održan 22. i 23. maja, u okviru proslave Dana Univerziteta i jubileja Fakulteta, ali je privremeno odložen zbog katastrofalnih poplava koje su zadesile Republiku Srpsku u tom periodu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,