Održan zajednički sastanak SNSD-DNS-SRS

snsd-visegrad.com - 22. септембра 2014. 058.ba

SNSD-DNS-SRS

VIŠEGRAD – Savez nezavisnih socijaldemokrata Višegrad održao je zajednički sastanak sa koalicionim partnerima Demokratskim narodnim savezom i Srpskom Radikalnom strankom iz Višegrada.

Na sastanku su dogovoreni zajednički ciljevi koalicije, a posebno je istaknuta važnost ovih izbora za dobrobit naroda i očuvanje Republike Srpske. Koalicija SNSD-DNS-SRS daje punu podršku kandidatu za predsjednika Republike Srpske Miloradu Dodiku i kandidatu za srpskog člana Predsjedništva BiH Željki Cvijanović. Dogovoreno je da stranke podržavaju svoje kandidate za narodne poslanike. Na sastanku su zaduženi Izborni štabovi da svakodnevno sarađuju i da se dogovaraju.

SNSD-DNS-SRS sastanak

Koalicija SNSD-DNS-SRS zajedničkim sastankom pokazala je snagu i jedinstvo, razmjenila ideje, volju za rad, odgovornost, kao i odlučnost za pobjedu na ovim izborima, za pobjedu Republike Srpske.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , , ,