Održana 16. redovna sjednica Skupštine opštine Čajniče

11. septembra 2014. 058.ba

SO Cajnice

ČAJNIČE – 16. redovna sjednica Skupštine opštine Čajniče održana je 10. septembra 2014. godine u Skupštinskoj sali doma kulture „Filip Višnjić“ Čajniče sa početkom u 10,00 časova.

Na redovnoj sjednici Skupštine opštine odbornici su raspravljali o 12 tačaka dnevnog reda.

Nakon usvajanja dnevnog reda i zapisnika sa 15. redovne sjednice pred odbornicima su se našli izvještaji o izvršenju Budžeta opštine Čajniče za period od 01.01.2014. do 30.06.2014. godine, kao i izvještaji o radu opštinskih inspekcija i komunalne policije u prvom polugodištu 2014. godine. Takođe raspravljalo se i o izvještajima upravnih i nadzornih odbora ustanova i preduzeća čiji je osnivač Skupština opštine Čajniče o njihovom radu u prvih šest mjeseci ove godine.

U daljem radu usvojen je prijedlog odluke o objavljivanju konkursa za izbor jednog člana Opštinske izborne komisije Čajniče kao i prijedlog plana održavanja gradskih ulica, lokalnih i nekategorisanih puteva na području opštine Čajniče za 2014/2015. godine.

Do kraja sjednice odbornici su upoznati sa informacijom o stanju u oblasti zdravstvene zaštite na području opštine Čajniče, informacijom o stanju u oblasti Socijalne zaštite na području opštine Čajniče, informacijom o stanju u oblasti kulture na području opštine Čajniče i dopunskom informacijom dostavljenom od strane Pravobranilaštva RS, sjedište zamjenika Foče.

Odbornici su upoznati od strane pretstavnika kompanije „ALIQUANTUM ENERGY PLC“ o realizaciji projekta izgradnje mini-elektrana na području opštine Čajniče.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: