Omladinci Čajniča prave stvari vrijedne promjena

02. septembra 2014. 058.ba

Bazen u Cajnicu

ČAJNIČE – Aktivisti Omladinskog savjeta Čajniče prije dvadesetak dana završili su i drugu fazu čišćenja bazena u Čajniču.

Popravljen je i omaltan bazen, dovodne cijevi očišćene tako da voda dotiče u bazen bez problema, takođe je uređena i zelena površina oko bazena.

Ove godine mladi nisu uspjeli da se kupaju na bazenu u odnosu na prethodne godine ali su napravili perspektivu za sljedeće ljeto da se bez problema kupaju i sunčaju. U vrijeme kada je humanost na velikom ispitu mladi ljudi iz Čajniča rade prave stvari vrijedne promjena.

U akciji je učestvovalo oko 40 aktivista koji su ovim putem pokazali da vode računa o svom gradu i zaštiti ekološke sredine u njemu.

Uz dobru volju i želju omladine u realizaciji su im pomogli Opština Čajniče, Klub „Montevideo“, Kafe bar „Derbi“, Kafe „Ehit“, Doo „Crni Vrh“, Doo „Crni Bor“, Šumsko gazdinstvo „Vučevica“ Čajniče, omogućivši im potreban materijal, hranu i piće a takođe i Doo „Adria“ i Crkvena opština Čajniče koja je novčano učestvovala.

– Ove godine u skladu sa mogućnostima uradili smo mnogo toga. Zahvaljujem se svim koji su se odazvali na naše pozive i pomogli da zajedno uređujemo naše Čajniče. A takođe apelujem i na one privredne subjekte koji se nisu odazvali da podrže naše zalaganje i da ubuduće imaju što više razumjevanja za nas – rekao je predsjednik Omladinskog savjeta Čajniče Borko Perendija.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,