Promocija knjige „Kuda ide naša omladina“

17. septembra 2014. 058.ba

Knjige

ČAJNIČE – Opština Čajniče, Dom kulture „Filip Višnjić“ Čajniče i Narodna biblioteka „Branko Ćopić“ Čajniče 19. septembra 2014. godine u 12,00 časova organizuju promociju knjige „Kuda ide naša omladina“ čiji je autor mr Biljana S. Spasić iz Kragujevca koja će se održati u sali Doma kulture.

Knjiga je nastala kao neizmjerna ljubav prema omladini kojoj je posvetila svoj život i radni vijek radeći na obrazovanju ljudskog lika i vaspitanju mladih.

Sem što je profesor, autor knjige je i demograf koji se poslednjih 15 godina bavi izučavanjem demografske slike Srbije. Pozivaju se svi zainteresovani na promociju dragocjene knjige.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: