Stakorina bolja od Rudara

15. septembra 2014. 058.ba

FK Stakorina

ČAJNIČE – U okviru trećeg kola Regionalne lige grupe Jug, 14. septembra 2014. godine odigrana je utakmica između ekipa FK “Stakorina“ iz Čajniča i FK „Rudar“ iz Miljevine koja se završila pobjedom domaćina 3:1. Utakmica se odigrala na stadionu „Rakovice“ sa početkom u 16,30 časova.

Domaćin je na početku uakmice u 10. minutu poveo rezulttom 1:0 a precizan je bio Aleksandar Ristanović, da bi gosti odmah posle toga odreagovali i uzvratili golom čime je došlo do izjednačenja.

Međutim, tokom utakmice domaćina je ipak poslužila sreća i u 75. minutu poveli su rezultatom 2:1 gdje je strijelac bio Dobrilo Danilović.

Poneseni pobjedničkim duhom Srđan Kajević u posljednjim minutama utakmice iskorištava šansu i povećava rezultat na 3:1.

Tokom utakmice došlo je i do povrede igrača „Stakorine“ Kostantina Katane koji je u pokušaju da postigne gol gurnut od strane igrača gostiju gdje je pri velikom padu povrijedio rame i završio u hitnoj. Ali bez obzira na to domaćini nisu oklijevali već su ubjedljivo odnijeli pobjedu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,