Tanja Marković prva u Prijepolju

05. septembra 2014. 058.ba

Tanja Markovic u Prijepolju

ROGATICA – Juče je u Prijepolju, u odličnoj organizaciji Atletskog saveza Srbije, opštine Prijepolje i AK „Polet“ iz ovog grada, održan „I međunarodni atletski miting Prijepolje 2014“.

Izuzetno jaka kiša padala je sve vrijeme trajanja takmičenja i ovo je bio razlog da su postignuti nešto lošiji rezultati od očekivanih.

U disciplini skok u dalje za žene, kao što se i očekivalo, pobijedila je članica Kluba skakača SAK „Rogatica“ Tanja Marković.

„Žao mi je što su izuzetno nepovoljni vremenski uslovi bili smetnja, kako meni tako i ostalim učesnicima mitinga, da damo svoj maksimum i postignmemo još bolje rezultate. Ja moram da pohvalim opštinu Prijepolje i AS Srbije na zaista odličnoj organizaciji ovog mitinga i da im čestitam na tome“ – kaže Markovićeva za Opštinu Rogatica.

Organizator „I međunarodnog atletskog mitinga Prijepolje 2014“ za učenike je obezbijedio pehare i diplome, a za troje prvoplasirnih, u svim disciplinama koje su bile na programu, i novčane nagrade.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,