Učenici čistili grad

SRNA - Aleksandra Janković - 26. septembra 2014. 058.ba

Ucenici ciste Focu

FOČA – Čišćenjem školskih dvorišta, prilaznih ulica i zelenih površina, fočanski osnovci i srednjoškolci uključili su se u akciju čišćenja koju je organizovala opština Foča.

Akcija čišćenja, koja je organizovana u okviru projekta prekogranične saradnje sa opštinom Plužine u Crnoj Gori, djelimično je realizovana, s obzirom da se fakulteti ovoga puta nisu odazvali, dok su rafteri, zbog visokog vodostaja Tare, odgodili čišćenje korita te rijeke.

Ucenici ciste Focu

Osim učenika dvije osnovne škole i Srednjoškolskog centra, u akciji uređenja turističkih destinacija učestvovali su radnici „Komunalca“ i radni vod opštine, koji su uklanjali divlje deponije na putu Foča-Šćepan Polje.

U Udruženju raftera opštine Foča kažu da će uklanjanje automobilskih guma i drugog otpada iz korita Tare biti organizovano kada vodostaj te rijeke bude povoljniji.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,