Bioskop: Repertoar od 10. do 16. oktobra

10.10.2014.

ANDRIĆGRAD – Od 10. do 16. oktobra posjetioci bioskopa “Dolly Bell” u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove “Pčelica Maja”, “Mali Budo” i “Pravednik”.

 

Pčelica Maja [17:30]

Film-Pcelica maja

IZVORNO IME: Maya The Bee
REŽIJA: Nikola Bulatović
ULOGE: Mina Lazarević, Nikola Bulatović, Srđan Jovanović…
ŽANR: Animirani
GODINA: 2014
TRAJANjE: — min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Mlada pčelica Maja je nestašna i neće da poštuje pravila košnice. Jedno od pravila je i da ne vjeruje osama koje žive izvan poljane. Kad Kraljevski matični mlječ bude ukraden, ose će biti glavni osumnjičeni, a posumnjaće i da im je Maja pomogla u tome. Niko neće stati u njenu odbranu osim njenog drugara Pava.

Poslije dugog putovanja prepunog avantura do košnice osa, Maja će uspjeti da spriječi rat između pčela i osa u posljednjem trenutku i uspjeće da dokaže ko je kriv za sve…

 

Mali Budo [18:50]

Film-Mali Budo

IZVORNO IME: Mali Budo
REŽIJA: Danilo Bećković
ULOGE: Petar Strugar i Sergej Trifunović, Petar Božović, Tihomir Stanić, Hristina Popović, Aleksandra Janković, Slobodan Ćustić, Andrija Milošević, Milorad Kapor, Stefan Bundalo, Slaviša Ćurović, Tanasije Uzunović, Jelena Rakočević, Marko Kon, Toma Kuruzović i Marko Bacović
ŽANR: Komedija
GODINA: 2014
TRAJANjE: 95 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Mali Budo (Petar Strugar), sin podgoričkog hirurga, koji nije baš na dobrom glasu, stiže u Beograd. Očeve prijateljsko-rođačke veze i vezice ubaciće ga u kovitlac crnohumornih dešavanja koje će nam na vrlo duhovit način dočarati prvi susret jednog osamnaestogodišnjaka s Beogradom.

 

Pravednik [20:35]

Film-Pravednik

IZVORNO IME: The Equalizer
REŽIJA: Antoine Fuqua
ULOGE: Denzel Washington, Chloë Grace Moretz, Melissa Leo
ŽANR: Akcioni triler
GODINA: 2014
TRAJANjE: 128 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

U filmu „Pravednik“, dvostruki dobitnik prestižne nagrade Oscar Denzel Washington glumi MekKola, bivšeg komandosa iz specijalnih pjedinica koji je lažirao vlastitu smrt kako bi ostatak života proveo u miru u Bostonu. Međutim, nakon što se dobrovoljno odluči da spasi mladu djevojku Teri (Chloe Grace Moertz), pronaći će se suočen licem u lice s nasilnički nastrojenim ruskim mafijašima. Kako vrijeme odmiče i kako se on bori protiv onih koji nemilosrdno i brutalno napadaju nemoćne i slabije od sebe u MekKolu se nanovo rađa želja za pravdom. Ako neko ima problem i ako je taj problem za tu osobu teško savladiv i ako se nema kome drugome obratiti, MekKol će doći u pomoć… jer on je Pravednik.

bioskop.andricgrad.com