Bioskop: Repertoar od 17. do 23. oktobra

17.10.2014.

ANDRIĆGRAD – Od 17. do 23. oktobra posjetioci bioskopa „Dolly Bell“ u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove „Lažna patrola“ i „Annabelle“.

 

Lažna patrola [18:00]

Film-Lazna patrola

IZVORNO IME: Let´s Be Cops
REŽIJA: Luke Greenfeild
ULOGE: Damon Wayans Jr., Jake Johnson
ŽANR: Komedija
GODINA: 2014
TRAJANjE: 104 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Kada Džastin i Rajan (Jake Johnson i Damon Wayans Jr.) pogrešno protumače poziv na zabavu sa kostimima te među goste banu obučeni u policajce, sasvim slučajno počinje najzanimljivija epizoda u njihovim životima. Oni postaju lažna patrola kojoj ne nedostaje zabave dok kruže gradom svaku noć…

Komedija Lažna patrola u Americi je zaradila red ban zbog svega što publika voli u komedijama: upotrebe neprikladnih riječi, prikazivanja konzumacije droga te grubih scena!

 

Annabelle [20:00]

Film-Annabelle

IZVORNO IME: Annabelle
REŽIJA: John R. Leonetti
ULOGE: Annabelle Wallace, Alfre Woodard, Eric Ladin…
ŽANR: Horor
GODINA: 2014
TRAJANjE: — min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Nakon horor hita Prizivanja (The Conjuring), snimljenog prema istinitoj stravičnoj priči porodice Peron koju su zle sile terorisale cijelu deceniju i zapisima najpoznatijih svjetskih demonologa Eda i Lorein Varen koji su učestvovali u cijeloj njihovoj borbi za preživljavanje, ove jeseni u bioskope dolazi film Annabelle koji će odgovoriti na pitanje šta je predhodilo nemilim događajima prikazanim gledaocima 2013. godine.

Iza nježnog naslova Annabelle krije užas koji se može desiti svakom od nas: jednoga dana, bez najave, u okruženju u kojem se osjećamo potpuno sigurno.