Đokić uručio rješenja o dodjeli sredstava za stambeno zbrinjavanje

SRNA - Jovana Borovčanin - 01. октобра 2014. 058.ba

Petar Djokic i Dalibor Neskovic

NOVO GORAŽDE – Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Petar Đokić uručio je danas u Novom Goraždu rješenja o dodjeli nepovratnih sredstva za završetak gradnje stambenih jedinica za pet porodica iz boračke kategorije, u ukupnom iznosu od 40.000 KM.

Novčanu pomoć od po 8.000 KM dobili su Gojka Kovačević, Bojana Radović, Milana Vidaković, Stana Krezović i Radojka Vidaković.

Nakon podjele rješenja, Đokić je rekao da je ovim završen vrlo važan posao, jer će porodice imati vlastite stambene jedinice.

Podsjetivši da je Vlada Republike Srpske donijela 2008. godine poseban program zbrinjavanja porodica i ratnih vojnih invalida od prve do četvrte kategorije, Đokić je napomenuo da se program stambenog zbrinjavanja završava ove godine.

Podjeli rješenja prisustvovao je načelnik opštine Novo Goražde Dalibor Nešković koji je zahvalio Vladi Republike Srpske i resornom ministru na pomoći za boračku polulaciju u Novom Goraždu.

„Ovo je završna faza pomoći za boračku populaciju. U Novom Goraždu danas smo zbrinuli pet porodica koje su dobile po 8.000 KM“, rekao je Nešković Srni.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: