Otvorena biračka mjesta

SRNA - Jovana Borovčanin - 12. октобра 2014. 058.ba

Izbori-glasanje

VIŠEGRAD – Na području opštine Višegrad sva biračka mjesta otvorena su na vrijeme u 7.00 časova, osim biračkog mjesta u Srednjoj školi, gdje se kasnilo 15 minuta, izjavio je Srni predsjednik Opštinske izborne komisije Boro Ninković.

On je rekao da je za izbore registrovano 10.929 birača, koji će moći da glasaju na 24 redovna biračka mjesta, dok je jedno glasačko mjesto predviđeno za glasanje u odsustvu, a formiran je i jedan mobilni tim.

U opštinama Rudo, Novo Goražde i Čajniče na vrijeme su otvorena sva biračka mjesta.

Za glasanje u opštini Rudo otvoreno je 17 redovnih i jedno biračko mjesto za glasanje u odsustvu, a formiran je i jedan mobilni tim. Za izbore je registrovano 7.500 birača.

U opštini Novo Goražde za izbore je registrovano 1.998 birača, koji bi trebalo da glasaju na pet redovnih i jednom biračkom mjestu za glasanje u odsustvu, a formiran je i jedan mobilni tim.

Za glasanje u opštini Čajniče otvoreno je 17 redovnih i jedno biračko mjesto za glasanje u odsustvu, dok je formiran i jedan mobilni tim. U ovoj opštini registrovan je 4.251 birač.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: