Prodavali lijekove sa liste opojnih droga

SRNA - 02. oktobra 2014. 058.ba

Policija

VIŠEGRAD – Zbog neovlaštenog stavljanja u promet lijekova sa liste opojnih droga, policija u Višegradu izvršila je pretrese kod dva lica, od kojih je jedno od ranije poznato policiji kao uživalac opojnih droga, te pronašla i oduzela kapsule lijeka „tramadol“.

Policija je kod lica čiji su inicijali V.A. pronašla i oduzela 160 kapsula lijeka „tramadol“ i tri transdermalna flastera, dok je kod S.J. pronađeno i oduzeto 20 kapsula ovog lijeka i jedan transdermalni flaster, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Tokom kriminalističke obrade A.V. je priznao da je nakon kupovine lijekova, S.J. besplatno dao jednu kutiju lijeka „tramadol“ u kojoj se nalazilo 100 kapsula i jedan flaster, čime joj je omogućio da dođe u posjed lijekova koji se nalaze na listi opojnih droga.

Nakon kompletiranja predmeta, nadležnom tužilaštvu će biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv V.A.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,