Ubjedljiva pobjeda kadeta Stakorine u gostima

22. октобра 2014. 058.ba

Kadeti FK Stakorina

ČAJNIČE – U utorak, 21. oktobra, kadeti FK Stakorine su u zaostaloj utakmici 3. kola omladinske lige savladali u gostima FK Hercegovac sa visokih 2:6.

Međutim, domaći tim je uložio žalbu, jer smatraju da su za goste iz Čajniča igrali stariji igrači koji nemaju pravo da nastupaju za kadete.

U FK Stakorina su iznenađeni ovim potezom, sve optužbe odbacuju i smatraju ih apsurdnim. Ističu da je njima prije svega cilj da djeca igraju fudbal, stiču iskustvo i sklanjanju se sa ulice, a ne nesportsko ponašanje i švercovanje igrača. Takođe napominju da se duh njihovog kluba najbolje ogleda u tome što za pionirski tim igraju mlađi igrači među kojima su mnogi 2002. i 2003. godište.

Inače pioniri FK Hercegovac su slavili sa 5:0 protiv dječaka Stakorine.

Sledeći meč omladinski timovi FK Stakorina igraju u subotu protiv FK Rudo na gostujućem terenu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,