Učenici uređivali školsko dvorište

SRNA - Aleksandra Janković - 20. oktobra 2014. 058.ba

Sredjivanje skole u Foci

FOČA – Učenici fočanske područne škole u Brodu na Drini danas su uređivali školsko dvorište i travnjake, te farbali ogradu i klupe, a istovremeno je ispred centralne škole „Veselin Masleša“ u Foči učenicima i prolaznicima dijeljen promotivni materijal o potrebi zaštite životne sredine.

U lokalnoj upravi i Turističkoj organizaciji, koji su nosioci projekta prekogranične saradnje opština Foča i Plužine, ističu da ovakve aktivnosti imaju cilj da učenici stečenim znanjem i iskustvom utiču na očuvanje svog prirodnog okruženja i da budu primjer ostalima kako se treba odnositi prema životnoj sredini.

Sredjivanje skole u Foci

Projekat „Održivi prekogranični razvoj opština Foča i Plužine“, u okviru kojeg je obavljeno uređenje dvorišta, finansira EU sa 376.040 evra, od čega je za aktivnosti u opštini Foča namijenjeno 153.000 evra.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: