Udruženje penizonera – Poklon Zorana Đerića

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 09. октобра 2014. 058.ba

Zoran Djeric i penzioneri

ROGATICA – Još uvijek aktuelni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Zoran Đerić, koji je rođen na Borikama, u cilju stvaranja uslova za što uspješniji rad Udruženja penzionera u Rogatici, danas je ovom udruženju građana kao lični poklon uručio novi kompjuter.

– Želja mi je, reče on, da nakon preselenja u nove prostorije, bar donekle, doprinesem boljem i sadržajnijem radu Udruženja penzionera, čiji je član i moj otac i brojni moji i njegovi prijatelji i poznanici, kao jednoj od najmasovnijih i najjačih udruženja građana u našoj opštini, od koje sam se ja odvojio samo kao „radnik na privremenom radu“. Poklon je skroman, ali mislim da će dobro doći pri osavremenjavanju cijele aktivnosti iz djelatnosti Udruženja.

Zoran Djeric i penzioneri

Predsjednik Udruženja penzionera Drago Vukašinović zahvalio se Đeriću na poklonu i upoznao ga sa podatkom da Udruženje broji 2100 članova, da je dobilo nove prostorije u kojim će penzioneri lakše dolaziti i, nakon prilagođavanja novoj namjeni, uskoro nastaviti rad klub penzionera, gdje će oni uz radio i TV, čitanje dnevne štampe i zabavu uz igranje šaha, domiuna i drugih igara moći da provode dio svog slobodnog penzionerskog vremena.

Za uzdarje i uz 20-godišnjicu rada Udruženja Vukašinović je Đeriću poklonio set kapitol u kome je flaša puna domaće rakije kruške sa čašama.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,