Uručeno 17 rješenja za stambeno zbrinjavanje boračkih kategorija

SRNA - Jovana Borovčanin - 02. октобра 2014. 058.ba

Petar Djokic u Cajnicu

ČAJNIČE – Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Petar Đokić uručio je danas u Čajniču 17 rješenja o dodjeli bespovratnih sredstava za stambeno zbrinjavanje porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida, čime je ovaj projekat završen u tom gradu.

Đokić je precizirao da je u Čajniču podijeljeno 17 rješenja ukupne vrijednosti 130.000 KM.

On je podsjetio da je Vlada Republike Srpske 2008. godine počela realizaciju posebnog programa zbrinjavanja porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida od prve do četvrte kategorije.

„U Čajniču smo 2011. godine napravili zgradu sa dvadeset jednim stanom, a 12 porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida u tom periodu dobilo je nepovratna novčana sredstva“, rekao je Đokić.

Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske je danas tokom posjete Novom Goraždu i Čajniču uručio ukupno 22 rješenja o dodjeli bespovratnih sredstava za stambeno zbrinjavanje porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: