Bioskop: Repertoar od 28. novembra do 4. decembra

27.11.2014.

ANDRIĆGRAD – Od od 28. novembra do 4. decembra posjetioci bioskopa „Dolly Bell“ u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove “Pingvini sa Madagaskara” i “Kako se riješiti šefa 2”.

 

Pingvini sa Madagaskara [18:00]

Film-Pingvini sa Madagaskara

IZVORNO IME: The Penguins Of Madagascar
REŽIJA: Eric Darnell
ULOGE: Ben Stiller, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith, Chris Rock
ŽANR: Animirani
GODINA: 2014
TRAJANjE: 92 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Otkrijte istinu o tome gdje je tajna misija započeta. U svjetu koji je pun tajni, Pingvini sa Madagaskara će vam otkriti da je borba protiv zla zapravo crno bijela. U naizmjeničnim akcionim i komičnim momentima, zadaci će ih odvesti na destinacije širom svijeta.

 

Kako se riješiti šefa 2 [20:00]

Kako se riješiti šefa 2

IZVORNO IME: Horrible Bosses 2
REŽIJA: Sean Anders
ULOGE: Jason Bateman, Jason Sudeikis, Charlie Day, Christoph Waltz
ŽANR: Komedija
GODINA: 2014
TRAJANjE: 108 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Majstori u toj disciplini ipak su Dejl (Čarli Dej), Kurt (Dzejson Sudekis) i Nik (Dzejson Batmen) koji su siti nemogućih nadređenih odlučili napokon da pokrenu sopstveni posao. No, nakon što puni entuzijazma krenu u proizvodnju svog izuma „shower buddy“-ja i budu izigrani, očajni, bez novca i budućnosti odluče da se osvete bogatom saradniku (Kristof Valc) koji ih je uništio. Svoja sredstva planiraju da povrate i otmicom njegovog sina (Kris Pajn), u čemu će im pomoći profesionalac Din MF Džons (Džejmi Foks) kog su upoznali već ranije dok su pokušavali da se riješe svojih pravih šefova.

bioskop.andricgrad.com