Bioskop: Repertoar od 7. do 13. novembra

06.11.2014.

ANDRIĆGRAD – Od 7. do 13. novembra posjetioci bioskopa „Dolly Bell“ u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove “Na kraju duge” i “Interstellar”.

 

Nestala [18:00]

Film-Na kraju duge

IZVORNO IME: Love, Rosie
REŽIJA: Christian Dritter
ULOGE: Lily Collins, Sam Clafin, Christian Cooke…
ŽANR: Romantična komedija
GODINA: 2014
TRAJANjE: 102 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Svjetski popularna priča Sesilije Ahern (P.S. I Love You) o muško-ženskom prijateljstvu koje je trajalo godinama napokon na velikom platnu!

Rosi i Aleks najbolji su prijatelji od malih nogu. Kada njihovu bliskost upotpune brojni izlasci i propali spojevi, Aleks odlazi na studije u Ameriku. Rosi je bez njega izgubljena pa ubrzo odlučuje preseliti se njemu u Boston, ali tada primi vijesti koja će joj zauvijek promijeniti život i zadržati je kod kuće u Irskoj.

Usprkos godinama koje prolaze i udaljenosti, oni ostaju i dalje povezani, dok se Rosie pita trebali bi možda biti nešto više od prijatelja…

Da li će naći put koji će ih povezati, ili će biti kasno? Zasnovan na besteseleru Sesilije Ahern “Gdje se duga završava”, NA KRAJU DUGE (Love, Rosie) je moderna komedija o greškama, priča o najvažnijem pitanju: Da li mi svima imamo samo jednu priliku za pravu ljubav?

 

Interstellar [20:00]

FIlm-Interstellar

IZVORNO IME: Interstellar
REŽIJA: Christopher Nolan
ULOGE: Matthew McConaughey,Anne Hathaway,Jessica Chastain..
ŽANR: Akcija, avantura
GODINA: 2014
TRAJANjE: 169 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Braća Nolan, autorski tim koji stoji iza mega uspješnog serijala Vitez tame predstavljaju novi akcioni spektakl INTERSTELLAR s ovogodišnjim dobitnikom Oskara i Zlatnog globusa Matthewom McConaugheyem u glavnoj ulozi!

INTERSTELLAR je priča o herojskom međuzvjezdanom putovanju izvan poznatih granica. Film istražuje premisu čovjekovog postojanja koji je rođen na Zemlji, ali kojem nije suđeno da na Zemlji i umre.

bioskop.andricgrad.com/