Javni poziv za dodjelu deset plastenika

SRNA - Aleksandra Janković - 08. новембра 2014. 058.ba

plastenik

FOČA – Razvojna agencija UN /UNDP/ u saradnji sa opštinom Foča raspisala je javni poziv za odabir korisnika za plasteničku proizvodnju povrća na površini do 200 metara kvadratnih po jednom korisniku.

Projektom je predviđeno deset korisnika sa područja opštine Foča, koji će kao bespovratnu pomoć dobiti plastenike sa sistemima za navodnjavanje, a uz njih i sredstva za prihranu i zaštitu bilja, saopšteno je iz lokalne uprave u Foči.

UNDP će snositi i troškove analize zemljišta, a obezbijediće i stručnu pomoć, otkup i tržište, kao i sadni materijal, čiju će nabavku korisnici otplatiti kroz otkup.

Korisnici su dužni da obezbijede zemljište, vodu, stajnjak, kao i da primjenjuju sve agrotehničke mjere prema uputstvima stručnjaka.

Ukupna površina plasteničke proizvodnje povrća koja je obuhvaćena ovim projektom iznosi 2.000 metara kvadratnih. Javni poziv je otvoren do 20. novembra.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,