Košarkaši hoće do prve pobjede na domaćem terenu

28.11.2014.
KK Sutjeska - KK Heo

Foto arhiva

FOČA – Ljubitelji košarke u Foči ove sezone još se nisu radovali sa svojim miljenicima. Sutjesci je prošlog utorka izmakao trijumf nad Borcem u poslednjim sekundama, ali pravu priliku da svojim najvjernijim navijačima podare pobjedu je sutra. Od 19:00 časova, košarkaši iz Foče dočekuju ekipu Prijedora u utakmici petog kola Prve lige RS.

Utakmica koja može dobiti epitet derbija, obzirom da su oba tima do sada ostvarila samo po jednu pobjedu. Sutjeska prošlog vikenda u Gacku, a protivnik nad ekipom Teslića. Ko će sutra do drugog trijumfa?

– Ja iskreno vjerujem da ćemo to biti mi – priča krilni centar našeg tima, Bogoljub Devrnja. – U blagoj smo prednosti jer igramo na domaćem terenu, a mislim i da je došlo vrijeme da pobjedom obradujemo našu publiku.

U našem taboru nemaju baš mnogo informacija o sutrašnjem rivalu i tome u kakvom sastavu će Prijedorčani doći u Foču.

– Iskreno, niko od nas ne zna mnogo o protivniku. Ja sam čuo da su im otišla dva igrača, ali to nam, realno malo znači. Nepoznanica su za nas u ovom trenutku. Vidjećemo sve sutra kada istrčimo na teren i kada utakmica počne. Mi smo se dobro spremali i ponovimo li partiju koju smo pružili protiv Borca u prvom poluvremenu, sa sigurnošću tvrdim da dva boda ostaju u Foči – jasan je Devrnja.

Pred susret sa Prijedorom, trener Ljubiša Kovačević nije imao većih problema. Zdravstveni bilten je u najboljem redu i svi igrači su spremni za drugi trijumf ove sezone. Tako kažu. A da li će i ispuniti obećanje, vidjećemo sutra. Srećno momci!