Obilježen „Dan srednjoškolaca“ u Čajniču

17. новембра 2014. 058.ba

Dan srednjoskolaca u Cajnicu

ČAJNIČE – Savjet učenika srednjoškolskog centra Petar Petrović Njegoš, povodom „Dana srednjoškolaca“ danas je organizovao kviz „Jedan odgovor – jedan slatkiš“ koji je održan na platou ispred Doma kulture „Filip Višnjić“ Čajniče sa počekom u 12,00 časova. Građani odgovaraju na pitanja, ujedno provjeravaju svoje znanje i čestitaju srednjoškolcima praznik.

„Ove godine na prijedlog Savjeta učenika, a u saradnji sa opštinom Čajniče koja nam je obezbjedila novčana sredstva, po prvi put naša škola obilježava „Dan srednjoškolaca“. Nastojaćemo da ovaj dan i narednih godina bude obilježen, kako bi postao tradicionalan.“ – rekla je predsjednik Savjeta učenika Anica Tupeša.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,