Odbojkašice hoće pobjedu u derbiju

14.11.2014.

OK Maglic - zene

FOČA – Mnogi im nisu davali puno šanse na početku šampionata. Ali, one su sve skeptike opovrgle na najbolji način. Sutra će biti u prilici da se bore čak i za drugu poziciju na tabeli. U derbiju osmog kola Prve lige RS, odbojkašice Maglića, od 19:00 časova u Istočnom Sarajevu vojevaće ljutu bitku za bodove sa ekipom Slavije.

U redovima Fočanki vlada veliki optimizam pred ovaj susret. Protivnika respektuju, svjesni su da će naspram sebe imati bivšeg premijerligaša. Ali vjeruju u sebe i svoj kvalitet i sigurne su u novu pobjedu.

– Slavija ima dobru ekipu, kvalitetan tim, ali ja lično smatram da smo mi bolje. Biće to veliki izazov i ispit za nas, to stoji, ali uz pomoć trenera, daćemo sve od sebe i ja sam sigurna da ćemo uspjeti čitav plijen da donesemo sa sobom u Foču – rekla je reprezentativka iz redova Maglića, libero Milica Krunić.

Naš tim i Slavija imaju isti broj bodova – 15. Ekipi koja sutra pobijedi, otvaraju se vrata ka samom vrhu tabele.

– Ja sam optimista i što se utakmica više približava, sve sam sigurnija u trijumf Maglića. Po mom mišljenju, mi smo favoriti u ovom susretu – jasna je Krunićeva.