Saopštenje SNSD Višegrad

SNSD Višegrad - 15. новембра 2014. 058.ba

SNSD Višegrad

VIŠEGRAD – Nakon što su objavljeni potvrđeni rezultati opštih izbora u Bosni i Hercegovini, sa ponosom možemo obavjestiti javnost da je SNSD u Višegradu ostvario procentualno najbolje rezultate u Republici Srpskoj na svim nivoima za koje se glasalo.

Kandidat za predsjednika RS Milorad Dodik osvojio je u Višegradu 3.560 glasova, a kandidat Ognjen Tadić u Višegradu je osvojio 2.740 glasova.

Za Predsjedništvo BiH u Višegradu Željka Cvijanović je osvojila 3.616 glasova, a Mladen Ivanić 2.762 glasa.

Savez nezavisnih socijaldemokrata u Višegradu za Narodnu skupštinu RS osvojio je 2.937 glasova, Srpska demokratska stranka dobila je 2.125 glasova, Partija demokratskog progresa 427 glasova, a Demokratski narodni savez osvojio je 340 glasova.

Kandidati za narodnog poslanika u Višegradu osvojili su:
Pero Petrović, kandidat SNSD-a osvojio je u Višegradu 2.511 glasova, dok je kandidat SDS-a Miroslav Kojić osvojio 1.767 glasova, kandidat PDP-a Vladan Andrić u Višegradu osvojio je 352 glasa, a Predrag Maljukan 305 glasova.

Za Parlamentarnu skupštinu BiH SNSD je dobio 3.482 glasa, a SDS 2.089 glasova.

Kandidat ispred SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu BiH Sonja Mitrašinović osvojila je 2.554 glasa u Višegradu, a u izbornoj jedinici 3 ukupno 5.052 glasa.

Ponosni smo na ostvarene rezultate opštih izbora i zahvaljujemo vam se što ste prepoznali stranku povjerenja, rada i odgovornosti. Jasno nam je da se glas SNSD-a čuje, sluša i uvažava. Tu snagu, dali su birači ukazujući povjerenje politici uspjeha koju provodi SNSD, a ukazano povjernje ćemo opravdati.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: