Sportisti pomažu da Marija prohoda

SRNA - Aleksandra Janković - 20. новембра 2014. 058.ba

Marija Badnjar

FOČA – U Gradskoj dvorani u Foči u ponedeljak, 24. novembra, biće organizovana humanitarna rukometna utakmica na kojoj će nastupiti članovi svih fočanskih sportskih kolektiva podijeljeni u dvije ekipe, s ciljem da se prikupe novčana sredstva za liječenje osmogodišnje Marije Badnjar iz Popovog Mosta, kod Foče.

Marija boluje od djelimične paralize i oštećenja vida, a za nastavak njenog liječenja potrebno je sakupiti 12.000 KM, saopštili su organizatori humanitarne utakmice.

U Foči ne postoji rukometni klub, pa će, uz humani gest, ova utakmica biti i prilika da se promoviše taj vid sporta.

Ulaznice će se prodavati po cijeni od tri KM, a sav prikupljeni novac biće uplaćen na žiro račun Marijinog oca NJegoša Badnjara 555-80000131149-88 u Novoj banci Banjaluka.

Organizator humanitarne utakmice, koja je zakazana u ponedjeljak u 19.30 časova, je Omladinski pokret Foča, u saradnji sa sportskim kolektivima i Kulturno-umjetničkim društvom Foča.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,