Ulica „Petra Kočića“ dobija novi asfalt

SRNA - Aleksandra Janković - 27. новембра 2014. 058.ba

Asfalt-put u Foci

FOČA – U fočanskom naselju Podmusala, u Mjesnoj zajednici Centar, počela je rekonstrukcija Ulice Petra Kočića, a radovi će koštati oko 40.000 KM.

Načelnik opštine Foča Radisav Mašić kaže da je lokalna uprava godinama imala primjedbe građana da je ta ulica neuredna, a da je dodatno oštećena prošle godine radovima koje je izvodio Telekom, postavljanjem optičkih kablova.

„U toj ulici živi više od 50 domaćinstava i jedan od prioriteta, koji su građani isticali, bila je upravo ta ulica. Osim asfaltiranja, rješavamo i problem kanalizacije, koja je godinama isticala na ulicu i stvarala problem posebno tokom ljeta“, rekao je Mašić.

Prema njegovim riječima, to je projekat rekonstrukcije gradskih ulica, koji je planiran zajedno sa Vladom Republike Srpske.

Ukoliko vremenske prilike budu povoljne, u opštini očekuju da će rekonstrukcija Ulice Petra Kočića biti završena za petnaestak dana.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: