26. decembra u Višegradu gostuju pjesnici iz Foče

23. decembra 2014. 058.ba

Dom kulture

SUSRET PJESNIKA FOČE I VIŠEGRADA

VIŠEGRAD – Društvo ljubitelja pisane riječi „Most“ Narodne biblioteke „Ivo Andrić“ Višegrad u petak, 26. decembra u maloj sali Doma kulture, sa početkom u 17 časova, organizuje pjesnički susret književnih stvaralaca Foče i Višegrada.

Pored višegradskih pjesnika, članova Društva „Most“, svoje stihove će govoriti pjesnici iz Foče: Luka Cicmil, Drago Vladičić, Petar Aškraba Zagorski, Gordan Mastilo i Velimir Pajović.

Najavljen je nastup članova literarne sekcije Narodne biblioteke „Ivo Andrić“, a u muzičkom dijelu programa nastupiće mlada višegradska gitaristkinja Ana Šijaković.

Na kraju ovog pjesničkog susreta biće proglašeni najaktivniji čitaoci višegradske Biblioteke u 2014. godini.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: