Aktivnosti Udruženja lica sa poteškoćama u razvoju „Moj prijatelj“

25. decembra 2014. 058.ba

Moj prijatelj-deda mraz 2

NOVOGIŠNjI PAKETIĆI ZA 23 ČLANA

VIŠEGRAD – Udruženje lica sa poteškoćama u razvoju „Moj prijatelj“ u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Višegradu, 25. decembra je uručilo novogodišnje paketiće za 23 člana školskog i predškolskog uzrasta.

Uručivanju novogodišnjih paketića predhodio je prigodan program članova recitatorske i muzičke sekcije Osnovne škole „Vuk Karadžić“.

Član uprave Udruženja „Moj Prijatelj“, Mila Gračanin, kaže da su paketiće obezbjedili zahvaljujući donatorima iz Višegrada: preduzećima „Hidroelektrane na Drini“, „Elektroprenos“ i „15. april“, te trgovinskim lancima „CM“, DAKS i Palma.

Moj prijatelj-deda mraz

Po riječima Dragane Antić, predsjednice Udruženja „Moj prijatelj“, za kratko vrijeme od osnivanja imaju stotinjak članova, od kojih 50 direktnih korisnika raznih vrsta pomoći.

– Sve brojnije aktivnosti i pomoć našim članovima provodimo zahvaljujući razumjevanju donatora, ali i svih struktura u lokalnoj zajednici u Višegradu, istakla je Antićeva.

Dragana Antić je za ponedseljak, 30. decembra, najavila podjelu novogodišnjih paketa i ostalim članovima ovog Udruženja, najglašavajkući da su ove poklone obezbjedili zahvaljujući brojnim donatorima, humanitarnom koncertu i humanitarnom telefonskom broju tokom proteklog mjeseca.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,