Košarkaši Rogatice dočekuju Bratunac

04.12.2014.

KK Rogatica

Gostima respekt, Rogatici bodovi

ROGATICA – Nakon tri vezane pobjede sa otvaranja nove sezone, ekipa Rogatice je u proteklom kolu pomalo nes(p)retno izgubila od Kozare. Poraz u Gradišci je već zaboravljen a sve misli Rogatičana su okrenute jednom od najinteresantnijih susreta šestog kola kada im u goste stiže ekipa Bratunca.

– Ne želimo se više prisjećati meča protiv Kozare gdje nam je pobjeda izmakla u poslednjim trenucima. Sada razmišljamo samo o ekipi Bratunca koja ima iskusan sastav, jedan od boljih u ligi. Znamo da nas očekuje neizvjesan susret, respektujemo goste ali vjerujem ako budemo na nivou prethodnih mečeva da ćemo stići do željenog cilja i nove pobjede. Još nije izvjesno da li ćemo u ovom duelu biti kompletni jer je par igrača bilo pod prehladom a pojedinci imaju privatnih obaveza, bez obzira na sve mislim da ćemo uspjeti da sklopimo tim za novi trijumf – rekao je Mladen Šibalija, trener košarkaša Rogatice.

Susret između Rogatice i Bratunca igra se u nedelju 7. decembra, sa početkom u 18 časova, u rogatičkoj sportskoj dvorani.