Maja Jeftić najbolji pjevač amater

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 02. децембра 2014. 058.ba

Maja Jeftic iz Rogatice

ROGATICA – U prepunoj sali gradskog bioskopa u Rogatici je održano deseto, jubilarno, takmičenje pjevača amatera. Učestvovalo je 18 takmičara iz Han-Pijeska, Sokoca, Novog Goražda, Foče, Vlasenice i Rogatice kao domaćina.

Takmičari su pjevali dvije pjesme po vlastitom izboru i za prvi glas „Rogatice 2014“ stručni žiri izabrao je Maju Jeftić, studentkinju iz Rogatice. Drugo mjesto pripalo je Sonji Marković iz Sokoca, a treće podijelili su Vedrana Ćirić iz Han-Pijeska i Mitar Trifunović iz Vlasenice, dok je po ocjeni publike najbolje pjevao Dejan Pajović iz Rogatice.

Pjevaci amateri u Rogatici

Prvplasiranoj pripala je diploma i novčana nagrada od 200 maraka. Drugoplasirana je uz diplomu dobila 150, treće plasirani su podijelili 100 maraka i najbolji po ocjeni publike dobio je 50 maraka.

Uspješan organizator i ove godine bio je Centar za kulturu i sport, a pokrovitelj opštine Rogatica.

Pjevaci amateri u Rogatici 2

Ovo, deseto po redu, takmičenje izazvalo je veliki interes i takmičara i publike. Na takmičenje se javilo preko 30 kandidata, pa se eliminacijom došlo do 18 koji su svoje umijeće predstavili pred dubke punom salom gradskog bioskopa. U revijalnom dijelu učestvovao je Miloš Đerić iz Rogatice, višestruki pobjdnik ovog takmičenja koji sada svoj pjevački talenat brusi kroz takmičenje „Zvezde granda“ i polaznice Škole gitare pri Centru za kulturu Nikolina Marjanović i Anastasija Rajak.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,