Neočišćeni putevi otežavaju otklanjanje kvarova

SRNA - Aleksandra Janković - 31. децембра 2014. 058.ba

Snije u Foci

FOČA – Više sela u opštini Foča i danas nema struju jer je pod težinom snijega drveće palo i pokidalo vodove, kojima je gotovo nemoguće prići zbog neočišćenih puteva.

Električne energije nema područje Tjentišta, zatim sela Ocrkavlje i Kratine, te Zakmur, koji su na lijevoj strani Drine, kao i Mazoče na desnoj obali rijeke.

U fočanskoj „Elektrodistribuciji“ Srni je rečeno da njihovi radnici ulažu velike napore da otklone kvarove na elektro-mreži, ali da posao otežavaju ekstremno niska temperatura vazduha i neočišćeni putevi.

U „Elektrodistribuciji“ ističu da električari ne pamte kada su bili suočeni sa ovoliko teškoća u snabdijevanju električnom energijom.

Snijeg koji je prije dva dana pao na području Foče uzrokovao je brojne probleme u snabdijevanju električnom energijom okolnih sela.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: