Nikoljdanski pokloni za korisnike doma za lica sa invaliditetom

19.12.2014.

Nikoljdanski pokloni SNSD-a

VIŠEGRAD – Aktiv žena SNSD-a iz Višegrada uručio je danas nikoljdanske poklone sa voćem i slatkišima korisnicima višegradskog Doma za lica sa invaliditetom.

Predsjednik Aktiva žena Sonja Mitrašinović rekla je da je korisnicima ove ustanove potrebna posebna briga i zahvalila je osoblju ustanove jer veliku pažnju poklanjaju djeci ometenoj u razvoju.

Mitrašinovićeva je poručila da će nastaviti sa sličnim akcijama.

“Trudimo se da za velike praznike, posebno pred Nikoljdan, obradujemo one kojima je to najpotrebnije. Ovaj put poklone smo uručili korisnicima Doma u našem gradu”, istakla je Mitrašinovićeva.

Glavna medicinska sestra Doma za lica sa invaliditetom Mirjana Borovčanin kaže da su mnogi korisnici u Domu od malih nogu i da im svaki vid pomoći mnogo znači.

“Želimo da zahvalimo svima koji misle na našu djecu, ali ne samo na ovaj dan, nego i tokom cijele godine”, dodala je glavna sestra.

Ona je podsjetila da je rad sa djecom u Domu izuzetno zahtjevan i da je potrebno uložiti mnogo vremena i truda.

“Ono što uložite oni vrate dvostruko, svaka posjeta za njih predstavlja osjećaj za brigu i pažnju o kojoj dugo pričaju”, napomenula je glavna sestra Doma za lica sa invaliditetom u Višegradu.