Novogodišnji paketići mališanima u Rogatici

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 27. decembra 2014. 058.ba

Paketici u Rogatici

ROGATICA – Novogodišnju radost prijemom paketića sa slatkišima i igračkama, danas je u Rogatici, u organizaciji Centra za kulturu i sport i Dječijeg vrtića „Bambi“ osjetilo 240-toro djece iz porodica radnika više privatnih preduzeća, Radne jedinice „Elektrodistribucije“ Pale, Administrativne službe opštine, Teritorijalne vatrogasne jedinice i drugih iz grada i okoline.

Paketici u Rogatici 2

Prije dolaska umornog od dugog puta Djeda mraza iz, kako rekoše, „dalekih snijegom zatrpanih i ledom okovanih zemalja“, mališane u dobi do najviše 7 godina, prigodnim programom razveselili su svojim plesom i igrom vršnjaci iz Dječijeg vrtića „Bambi“, a prikazana je i dječija jednočinka „Crvenkapica i vuk“ u kojoj je, gle čuda, vuk u mališanima u publici imao više navijača nego Crvenkapidža i njena baka?!

Paketici u Rogatici 3

Podjela paketića u dva turnusa obavljena je u sali gradsog bioskopa. Mališani, njihove majke, očevi, bake i deke, koji su im bili u pratnji, otišli su kući zadovoljni. Uz paketiće pune dječije radoznalosti za uspomenu i sjećanje dobiće i po fotografiju koju je za njih snimio čika iz ovdašnje radnje „Zvezda“ ili neko od njihovih najmilijih.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,