Održan humanitarni koncert

SRNA - Jovana Borovčanin - 14. decembra 2014. 058.ba

Humanitarni koncert u Visegradu

VIŠEGRAD – U Višegradu je večeras održan humanitarni koncert u organizaciji Udruženja „Moj prijatelj“, a sva prikupljena sredstva namijenjena su djeci sa poteškoćama u razvoju.

Vera Jovičić, organizator koncerta, kaže da je zadovoljna odzivom ljudi, a posebno učešćem velikog broja mališana.

„Novac koji smo prikupili prodajom ulaznica namijenjen je za kupovinu božićnih i novogodišnjih poklona, koje ćemo uručiti svim članovima Udruženja `Moj prijatelj`“, potvrdila je Jovičićeva.

Ona je dodala da će Udruženje u narednom periodu nastaviti sa ovakvim i sličnim akcijama.

Koncert je otvorio Neđo Gladanac, član Udruženja „Moj prijatelj“, koji je pozdravio sve goste i zahvalio za veliki odziv i podršku svih građana.

Na koncertu u višegradskom Domu kulture učestvovali su kulturno-umjetnička društva „Bikavac“ i „Kralj Petar Prvi Ujedinitelj“, zatim bendovi „Artist“ i „Plavi dijamant“, Pjevačka grupa „Sveti Jovan Krstitelj“, Guslarsko društvo „Rade Jamina“ i dramska sekcija Srpskog sokolskog društva „Soko“ iz Dobruna.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,