Održan susret pjesnika iz Foče i Višegrada

SRNA - Jovana Borovčanin - 26. decembra 2014. 058.ba

Pjesnici iz Foce i Visegrada

VIŠEGRAD – U Domu kulture u Višegradu večeras je održan pjesnički susret književnih stvaralaca iz Foče i Višegrada, u organizaciji Društva ljubitelja pisane riječi „Most“ iz Višegrada.

Osim višegradskih pjesnika, članova društva „Most“, svoje stihove govorili su pjesnici iz Foče Luka Cicmil, Drago Vladičić, Petar Aškraba Zagorski, Gordan Mastilo i Velimir Pajović.

Pjesnici iz Foce i Visegrada 2

Predsjednik Društva bibliotekara Republike Srpske Stojka Mijatović rekla je da ovo veče šalje poruku ljubavi, jer se sa njom njeguje lijepa riječ.

„Svi večerašnji gosti i učesnici pišu o mislima i ljudima, a to ostaje i traje vječno zapisano u riječima i stihovima“, rekla je Mijatovićeva.

Na kraju pjesničkog susreta Narodna biblioteka „Ivo Andrić“ iz Višegrada proglasila je Nikolu Avramovića, Anđelu Janković, Dobrilu Jakšić i Radu Lučić najaktivnijim čitaocima u ovoj godini i uručila im prigodne nagrade.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: