Paketići djeci radnika „Sjemeća“ [FOTO]

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 30. decembra 2014. 058.ba

Paketici SG Sjemec

ROGATICA – Stotinu osamnaestoro djece 64 radnika zaposlenih u Šumskom gazdinstvu „Sjemeć“ dobilo je sinoć novogodišnje paketiće.

Predsjednik Sindikalne organizacije ovog kolektiva sa više od 230 radnika Dragan Miličević reče da je ovim nastavljena tradicija da se djeca njihovih članova obraduju dodjelom paketića sa slatkišima i igračkama. Paketiće su dobila djeca do navršenih 12 godina i što je najvažnije iz godine u godinu raste broj djece koja dobivaju ovaj skromni poklon čija, ovogodišnja, pojedinačna vrijednost je 15 maraka.

Prije nego što su iz ruku Djeda mraza koji je obišao šume Devetaka, Bokšanbice, Sjemeća, Vranovine i Gosine i u svojoj torbi donio poklone, mališane šumara pozdravio je direktor Gazdinstva Milorad Jagodić. Čestitao im je Novu godinu sa željom da budu zdravi i veseli, da slušaju starije i da dobro uče. Roditeljima koji su došli sa svojim mezimcima i mezimicama poželio je da dogodine dođu sa još više djece i da im uzor budu Milja i Miladin Džida sa četvoro djece od kojih je najstariji sin Miljan sa devet godina i dvogodišnji blizanci Milan i Ivan, a između je kćerka Ivana.

Za uzor mogu poslužiti i svi oni sa troje djece, a takvih je sinoć bilo više od 10 bračnih parova.

[royalslider id=“134″]

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,