Paketići za „Tračak nade“ i đake područnih škola

SRNA - Aleksandra Janković - 23. децембра 2014. 058.ba

Deda mraz Tracak nade

FOČA – Članovi Udruženja građana „Tračak nade“ i učenici područnih osnovnih škola u Čelebićima, Dragočavi i Mješajima dobili su danas novogodišnje paketiće, koje je obezbijedio fočanski Crveni krst u okviru projekta „Psihosocijalna podrška građanima BiH“.

Predsjednik „Tračka nade“ Jelena Vilotić rekla je da je novogodišnje paketiće dobilo 30 korisnika. „Ovo im puno znači, veseli su i razdragani jer znaju da ima neko ko misli na njih“, istakla je Vilotićeva.

Paketiće su uručili „djeda mrazevi“, a Udruženje „Tračak nade“, koje okuplja osobe sa teškoćama u razvoju, posjetili su načelnik opštine Foča Radisav Mašić i sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Snežana Kovač.

Mašić i Kovačeva prethodno su posjetili i centralne osnovne škole u Foči, u kojima su učenicima prvih i drugih razreda podijelili setove školskog pribora, koje je, posredstvom republičkog Crvenog krsta, obezbijedila Međunarodna dobrotovorna pravoslavna hrišćanska organizacija iz Baltimora u SAD.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: