Podrška „Savjetu mladih“ Rogatica od HE na Drini

03. децембра 2014. 058.ba

Savjet mladih Rogatica

ROGATICA – Nevladina organizacija „Savjet mladih“ iz Rogatice jedina je organizacija koja zastupa interese mladih u ovoj opštini. „Savjet mladih“ već 12 godina aktivno radi na organizovanju mladih, jačanju njihovih kapaciteta i saradnji sa ostalim strukturama društva, kao i na rješavanju prioritetnih problema i poboljšanju života mladih. Ovo omladinsko udruženje je organizator mnogobrojnih edukativnih radionica i seminara, kurseva, turnira, studijskih posjeta, te zabavnih i kulturnih manifestacija.

U budžetu opštine Rogatice za 2014. godinu nisu izvdojena sredstva za „Savjet mladih“, zbog čega organizacija nije bila u mogućnosti da pokrije osnovne troškove, a još manje da realizuje projekte kojima bi osvježila društveni život mladih u Rogatici.

Situacija u „Savjetu mladih“ znatno se poboljšala nakon što je ZP „Hidroelektarne na Drini“ a.d. Višegrad izdvojilo sredstva za rad ove omladinske organizacije i još jednom podržalo njen rad.

„Ovo nije prvi put da nam HE „Višegrad“ izlazi u susret i izdvaja sredstva za naš rad, na čemu smo posebno zahvalni direktoru Milu Lakiću“, poručuju iz „Savjeta mladih“ Rogatica.

ZP „Hidroelektrane na Drini“ a.d. Višegrad je najprofitabilnije i jedno od najznačajnijih preduzeća u sistemu ERS-a. Poznato je da ovo Preduzeće daje svoj doprinos u oblasti kulture, zdravsta i sporta, a takođe, podržava i brojne humanitarne akcije.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,