Predigra revijalne utakmice Reprezentacije Republike Srpske i Koškarkaške Lige Srbije

16. децембра 2014. 058.ba

Sportska dvorana Višegrad

JUNIORI PKO ROMANIJA HERCEGOVINA – BIJELjINA

VIŠEGRAD – Na tradicionalnom, 21. po redu Košarkaškom saboru, koji se 24. decembra održava u Višegradu, u predigri revijalne utakmice između Reprezentacije Republike Srpske i Koškarkaške Lige Srbije, sastaće se selekcije juniora 1997. i mlađeg godišta Područnih košarkaških odbora Romanija Hercvegovina – Bijeljina, potvrdio je Darko Frganja iz Područnog košarkaškog odbora Romanija-Hercegovina.

Juniore sa područja Romanija-Hercegovina će predvoditi treneri Dražen Šegrt iz Trebinja i Borko Pereula iz Višegrada, koji su za ovu utakmicu pozvali igrače: Damjana Tučića i Milorada Batinića (KK “Swisslion Leotar” Trebinje), Marka Krstojevića (OKK “Gacko“ Gacko), Bojana Fržovića i Miloša Grubušića (OKK “HEO“ Bileća), Filipa Savića (OKK “Velež“ Nevesinje), Branka Fuluriju, Boška Tasića i Viktora Kojića (KK “Varda-HE“ Višegrad), Bojana Vukovića i Darka Kalajdžića (KK “Sutjeska“ Foča), Stefana Lučića (KK “Vrelo“ Čajniče), i rezerve Žarko Rajković i Igor Đerić (KK “Glasinac“ Sokolac).

Utakmica juniorskih selekcija PKO Romanija-Hercegovina i PKO Bijeljina igra se u 14:30 časova u Gradskoj dvorani u Višegradu, Prije revijalnog meča Reprezentacije Republike Srpske i Koškarkaške Lige Srbije, koji počinje u 17 časova.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: