Predigra revijalne utakmice Reprezentacije Republike Srpske i Koškarkaške Lige Srbije

16.12.2014.

Sportska dvorana Višegrad

JUNIORI PKO ROMANIJA HERCEGOVINA – BIJELjINA

VIŠEGRAD – Na tradicionalnom, 21. po redu Košarkaškom saboru, koji se 24. decembra održava u Višegradu, u predigri revijalne utakmice između Reprezentacije Republike Srpske i Koškarkaške Lige Srbije, sastaće se selekcije juniora 1997. i mlađeg godišta Područnih košarkaških odbora Romanija Hercvegovina – Bijeljina, potvrdio je Darko Frganja iz Područnog košarkaškog odbora Romanija-Hercegovina.

Juniore sa područja Romanija-Hercegovina će predvoditi treneri Dražen Šegrt iz Trebinja i Borko Pereula iz Višegrada, koji su za ovu utakmicu pozvali igrače: Damjana Tučića i Milorada Batinića (KK “Swisslion Leotar” Trebinje), Marka Krstojevića (OKK “Gacko“ Gacko), Bojana Fržovića i Miloša Grubušića (OKK “HEO“ Bileća), Filipa Savića (OKK “Velež“ Nevesinje), Branka Fuluriju, Boška Tasića i Viktora Kojića (KK “Varda-HE“ Višegrad), Bojana Vukovića i Darka Kalajdžića (KK “Sutjeska“ Foča), Stefana Lučića (KK “Vrelo“ Čajniče), i rezerve Žarko Rajković i Igor Đerić (KK “Glasinac“ Sokolac).

Utakmica juniorskih selekcija PKO Romanija-Hercegovina i PKO Bijeljina igra se u 14:30 časova u Gradskoj dvorani u Višegradu, Prije revijalnog meča Reprezentacije Republike Srpske i Koškarkaške Lige Srbije, koji počinje u 17 časova.