Promocija dvije zbirke pjesama

12. decembra 2014. 058.ba

Dom kulture

„Džabe džez“ – Valentina S. Topalović

Mlada beogradska pjesnikinja, porijeklom iz Goražda, Valentina S. Topalović u utorak, 16. decembra u 18 časova u Gradskoj galeriji u Višegradu promoviše svoju drugu zbirku pjesama pod nalovom „Džabe džez“.

O zbirci će, pored autora, govoriti i profesor književnosti, mr Dijana Milošević iz Višegrada.

Topalovićeva je za svoju prvu zbirku „Soha nebeska“ 2013. godine dobila književnu nagradu „Dragomir Brajković“.

„Dukati pod brezom“ – Vesna Kojić

Društvo ljubitelja pisane riječi „Most“, u saradnji sa Narodnom bibliotekom „Ivo Andrić“ i Domom kulture Višegrad u srijedu, 17. decembra u 17 časova, u malom sali Doma kulture promoviše zbirku pjesama „Dukati pod brezom“, pjesnikinje Vesne Kojić iz Višegrada.

Domaćin promocije je Stojka Mijatović, predsjednik Društva bibliotekara Republike Srpske, a o knjizi i autoru će govoriti recenzent Momir Jolović iz Sokolca.

U programu učestvuju recitatori Narodne biblioteke „Ivo Andrić“ Višegrad, a u muzičkom dijelu Ana Šijaković.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: