U derbiju začelja odbojkašice Mladosti dočekuju Jahorinu

19.12.2014.

ZOK Mladost

Pobjeda jedini izbor

ROGATICA – Pred odbojkašicama Mladosti je jedan od najbitnijih susreta sezone, u goste im stiže direktni konkurent u borbi za opstanak – ekipa Jahorine.

– Pogled na tabelu sve govori. naše gošće su na poslednjoj poziciji, mi smo stepenicu više. Dakle nemamo izbora, pobjeda u derbiju začelja nam se nameće kao imperativ i jedini izbor. Na poraz ne smijemo ni da pomišljamo jer bi eventualnim neuspjehom trasirali put za drugu ligu. U sličnoj situaciji su i Paljanke i sigurno će doputovati u našu dvoranu da pokušaju napraviti iznenađenje. Ipak, mi u ovom trenutku imamo kvalitetniji sastav, svjesne su naše djevojke trenutka i maksimalno su motivisane za ovaj meč, uradićemo sve da zabilježimo pobjedu koja bi nam mnogo značila za završnicu prvenstva. Očekujemo pomoć i podršku navijača koje očekujemo u našoj dvorani u što većem broju sa kojima želimo da po završetku meča zajednički proslavimo pobjedu – rekao je Milan Ždrnja, trener rogatičkih odbojkašica.

Susret između odbojkašica Mladosti i Jahorine na programu je u nedelju 21. decembra, sa početkom u 14 časova u rogatičkoj sportskoj dvorani.