Uspjeh juniora KK „Varde HE“

31. decembra 2014. 058.ba

KK VArda HE juniori

VIŠEGRAD – Juniori KK „Varda HE“ pobjedili su u Foči vršnjake Sutjeska rezultatom 68:62 i tako osvojili prvo mjesto u Područnom košarkaškom odboru Romanija-Hercegovina, grupa Romanija.

Ovom pobjedom Vardini juniori su se plasirali među osam najboljih selekcija u Republici Srpskoj, a polufinalni turnir će se igrati u januaru 2015. godine.

KK VArda HE juniori 2

Vrijedno pažnje je što su ovaj ciklus takmičenja završili bez poraza, što najbolje potvrdjuje da se u ovom klubu poklanja velika pažnja radu sa mlađim selekcijama i obezbjeđenju vlastitog igračkog kadra.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,