Veče folklora za Vladana

22. decembra 2014. 058.ba

KUD Soko

VIŠEGRAD – Vladan Simić, rođen je 1994. godine, član je SSD „Kralj Petar I Ujedinitelj“ od samog osnivanja 2001. godine.

U teškoj saobraćajnoj nesreći u avgustu mjesecu ove godine, Vladan je ostao bez dijela noge. Već u prvim danima nakon nesreće, Vladan je pokazao izuzetnu hrabrost i spremnost da se suoči sa posljedicama nesreće koju je preživjeo, ali i naglasio da njegov krajnji cilj nije samo da hoda, već i da ima protezu sa kojom će moći da se vrati na scenu i nastavi da igra folklor.

Iako mu je samo 20 godina, preko glave je preturio toliko toga, ali je ipak ostao vedar i nasmejan, rođeni je borac i na život gleda samo pozitivno.

„S obzirom da smo svjesni kroz šta je sve prošao naš drugar i koliku želju ima da ponovo zaigra, odlučili smo da organizujemo veče folklora gdje će sav prihod od ulaznica biti namjenjen za Vladanovu protezu, kako bi nam se sto prije pridružio na sceni.“ – poručuju iz SSD „Kralj Petar I Ujedinitelj“.

U programu učestvuju:
– KUD „Kruna“ – Obrenovac
– KUD „Izvor“ – Čajniče
– KUD „Sveti Đorđe“ – Novo Goražde
– KUD „Prosvjeta“ – Rudo
– KUD „Stara Gora“ – Rogatica
– KUD „Bikavac“ – Višegrad
– KUD „Kralj Petar I Ujedinitelj“ – Višegrad

Ulaznice po cijeni od 2 KM mogu da se kupe svaki dan kod Vedrane Ždralo, Gorice Sarić i Panta Simića, kao i na ulazu u Dom kulture pred sam početak koncerta.

Ukoliko još neko želi da se pridruži u akciji možete to učiniti preko žiro računa na koji može da se uplati novac:
SSD „Kralj Petar I Ujedinitelj“
562-006-80849275-03

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,