Vidaković: Protiv Zrinjskog samo pobjeda dolazi u obzir

bhbasket.ba - 27. decembra 2014. 058.ba

Ilija Vidaković

VIŠEGRAD – Varda je prošlom kolu nakon serije poraza upisala pobjedu. Na klupi Varde nakon odlaska Dušana Radovića je Ilija Vidaković, koji polako vraća poljuljano samopouzdanje višegradskim košarkašima.

Dolazi vam još jedna ekipa iz gornjeg doma, ili koja ima ambicije za visok plasman. Kakve su vam ambicije prije Zrinjskog i imate li uopšte pravo na kiks?

Vidaković: Mi nemamo više prava na kikseve ako mislimo da ostvarimo zacrtani plan a to je opstanak u ligi. Tako da u utakmicu protiv Zrinjskog samo pobjeda dolazi u obzir.

Da li ste se malo konsolidovali na planu samopuzdanja nakon što je prekinuta serija poraza?

Vidaković: Mislim da se već na utakmici u Bileći naša igra popravila. Posebno me raduje uložena energija igrača u poslednje dvije utakmice. Protiv Kaknja smo odigrali i najbolju utakmicu ove sezone. Ako budemo imali takav pristup u nastavku ne sumnjam da nećemo obezbjediti opstanak.

Imate li problema u ekipi, mislimo na povrijeđene ili bolesne igrače?

Vidaković: Bilo je par sitnih povreda kod pojedinih igrača ali to ćemo sanirati do utakmice sa Zrinjskim. Tako da u tu utakmicu ulazimo u kompletnom sastavu.

Šta ćete raditi, imate li plan za pauzu koja slijedi?

Vidaković: Sto se tiče pauze nju ćemo maksimalno iskoristiti. Da popravimo one segmente u igri koji su nam najviše škripali i da se što bolje spremimo za nastavak lige.

Utаkmicа ćе sе оdigrаti u nеdјеlju, 28. dеcеmbrа, u Grаdskој dvоrаni u Višеgrаdu u 19:30 čаsоvа.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,