13. Božićni turnir – Rogatica 2015

02. јануара 2015. 058.ba

Mali fudbal Rogatica

Foto arhiva

NAGRADNI FOND 3.000 KM

ROGATICA – Uveliko teku pripreme za početak 13. Božićnog turnira u malom fudbalu – Rogatica 2015., koji će se održati od 9. do 13. januara 2015. godine.

Kako ističu u Organizacionom odboru ovo je tradicionalno jedan od najmasovnijih turnira koji se održava na području Gornjeg Podrinja i očekuje se učešće velikog broja ekipa iz Srbije, Crne Gore, RS i BiH.

– Organizator turnira je Centar za kulturu i sport „Radenko Mišević“ a generalni pokrovitelj je opština Rogatica, iako finansijska situacija nije baš najbolja nagradni fond je veoma solidan i iznosi 3.000 KM. Prvoplasiranoj ekipi osim pehara i diplome će pripasti 1.500 KM, sastav koji osvoji drugo mesto osvojiće 700 KM dok će sa 300 KM biti nagrađen trećeplasirani tim. Nagrađeni će biti i najbolji igrač i strijelac koji će osvojiti po 100 KM. Kotizacija je 100 KM po ekipi a prijave će se primati u prostorijama Centra za kulturu i sport opštine Rogatica do 12 časova 8. januara, istog dana će se izršti izvlačenje parova u rogatičkoj sporskoj dvorani sa početkom u 13 časova. Već imamo najave dolaska ekipa iz Užica, Bajine Bašte, Pljevalja, Čajniča, Rudog, Novog Goražda, Sokoca, Višegrada, Pala, Rogatice… – istakao je Slaviša Bojović, direktor Centra za kulturu i sport “Radenko Mišević“ i član Organizacionog odbora Božićnog turnira – Rogatica 2015.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,