„Bimal Jedinstvo“ nadigralo „HE na Drini“

31. januara 2015. 058.ba

OK HE na Drini - OK Jedinstvo

VIŠEGRAD – Vodeća ekipa na tabeli ženske odbojkaške Premijer lige BiH, Bimal Jedinstvo iz Brčkog, u 12. kolu pobjedilo je odbojkašice HE na Drini.

U Gradskoj dvorani u Višegradu, pred oko 150 gledalaca, iskusnije brčanke slavile su sa 0:3 u setovima (14:25, 15:25, 13:25).

Brčanke su ovom pobjedom uvećale bodovni saldo i dodatno se učvrstile na čelu tabele Premiojer lige BiH, dok su višegrađanke i dalje na začelju, bez bodova.

HE NA DRINI – BIMAL JEDINSTVO 0:3 (14:25, 15:25, 13:25)

Gradska dvorana u Višegradu.
Gledalaca: 150.
Sudije: Miodrag Ilić, Jasmin Husejović, linijske-Jovan Marković, Lazar Đurić.
Delegat: Faruk Softić, zapisničar Dragan Filipovac.

HE NA DRINI: Marija Lakić, Ana Joksimović, Ivana Žerajić, Katarina Filipović, Marija Stojanović, Ana Renovica, Sonja Simić, Iva Gojković, Dragana Baranac, Ana Nikolić, Željana Marić, Sara Šijaković. Trener: Jovo Sarić.

BIMAL JEDINSTVO: Ajla Paradžić, Sandra Mitrović, Dijana Vasić, Amira Husić, Arijana Okuka, Žana Dragutinović, Milana Božić, Sandra Ćoralić, Ajla Sinanović, Verica Simić, Miljana Banjanin, Vera Kostić. Trener: Goran Hadžić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,