Do 2017. godine moderni granični prelazi Vardište i Uvac

22. јануара 2015. 058.ba

granicni prelaz vardiste kod visegrada

VIŠEGRAD – Do 2017. godine planirana je izgradnja i opremanje graničnih prelaza Vardište i Uvac, u sklopu zajedničkog projekta Uprave za indirektno oporezivanje BiH, ukupne vrijednosti 117 milona maraka, za šta je ranije obezbjeđeno dvije trećine potrebnih sredstava.

Realizaciju ovog projekta odobrio je Savjet ministara BiH.

Projektom je planirana izgradnja i opremanje i graničnih prelaza Deleuša, Uzljebić, Bijača i Svilaj, te izgradnja objekata regionalnih centara i Glavne kancelarije za indirektno oporezivanje BiH.

Projektom je planirana izgradnja i opremanje graničnih prelaza Gorica i Ivanjica, što će omogućiti izvoz proizvoda biljnog porijekla u Hrvatsku i dalje u zemlje Evropske unije.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,